LEDSAGNING

Vi har hjälpt personer i behov av assistans i över 20 år. Varje individ har en unik assistans.
Med öppen dialog och hög kompetens hjälper vi dig att få en bättre vardag. Som ditt assistansbolag ger vi dig
Omtanke  >  Kvalité  >  Säkerhet

Ledsagning med LaVita

Ledsagning i Sverige är en tjänst som erbjuds till personer med funktionsnedsättning eller äldre personer som behöver hjälp och stöd i vardagen. Ledsagning kan innebära att man får sällskap till olika aktiviteter, som att gå på bio eller träffa vänner, eller hjälp med ärenden som att handla eller besöka läkare. Syftet med ledsagning är att öka självständigheten och livskvaliteten för personer som annars kan ha svårt att genomföra vissa aktiviteter på egen hand.

Ledsagning är en insats som regleras av socialtjänstlagen, SoL och ledsagarservice enligt lagen om stöd och service åt vissa funktionshindrade, LSS. Personer som är berättigade till ledsagning kan ansöka om detta genom sin kommun. Ledsagning kan erbjudas både till personer som bor i eget boende och till personer som bor på särskilt boende eller liknande.

Kontakta oss för att boka ett förutsättningslöst möte för mer information om hur vi arbetar, hur vi kan vara ett stöd för dig och samtala om dina möjligheter.

Bli kund hos Lavita

Vill du ha en personlig och flexibel assistanslösning som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål? Då är vårt assistansbolag det självklara valet för dig!

Vi förstår att varje kund är unik och har olika behov och önskemål. Du får tillgång till en personlig assistent som hjälper dig med det du behöver för att leva ett självständigt och aktivt liv.

Hos oss kan du också vara säker på att vi arbetar transparent och professionellt. Vi följer alla lagar och regler som gäller för assistansbranschen.