JURIDISKT STÖD

Professionalitet  >  Kvalité  >  Trygghet

Juridiskt stöd med LaVita

Ibland kan det uppstå juridiska frågor eller problem som kan kräva expertkunskap för att lösa på ett effektivt sätt. Vi är här för att hjälpa dig att navigera genom den komplexa juridiska miljön och säkerställa att du får den bästa möjliga assistansen.

LaVita erbjuder juridiskt stöd för personlig assistans i Sverige. Vi har erfarna jurister som specialiserar sig på att ge råd och hjälp till dig som behöver stöd i olika juridiska frågor.

Vårt juridiska stöd inkluderar allt från att hjälpa till med att utforma avtal och hantera kontraktsförhandlingar till att ge råd om lagar och förordningar som rör personlig assistans. Vi är också experter på att hjälpa våra kunder att lösa tvister som kan uppstå inom personlig assistans och företräda dem i rättsliga förfaranden.

Välkommen att kontakta oss för mer information 08-580 211 90

Bli kund hos Lavita

Vill du ha en personlig och flexibel assistanslösning som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål? Då är vårt assistansbolag det självklara valet för dig!

Vi förstår att varje kund är unik och har olika behov och önskemål. Du får tillgång till en personlig assistent som hjälper dig med det du behöver för att leva ett självständigt och aktivt liv.

Hos oss kan du också vara säker på att vi arbetar transparent och professionellt. Vi följer alla lagar och regler som gäller för assistansbranschen.