Idas egna berättelse

Idas egna berättelse

Idas egna berättelse

Idas egna berättelse

När jag fick ta del av LaVitas presentation, så kände jag en glad känsla i kroppen. Vilka underbara människor, tänkte jag. De här människorna vill jag lära känna och samarbeta med. Så blev det också och i mars 2011 blev jag kund hos LaVita.

Nu, efter några månaders tid hos LaVita, känner jag fortfarande en varm glädje inom mig. Personerna som jobbar där ger både mig och mina assistenter en trygg tillvaro. En trygg tillvaro som behövs för att få en fungerande assistans. De som jobbar där är också väldigt positiva, tillmötesgående och hjälper gärna till med problemlösningar. Idag tycker jag att det fungerar bra med alla pass och jag har nöjda och trevliga assistenter. Jag kan även vara trygg med att det alltid kommer någon som jag känner, oavsett om en assistent sjukanmäler sig med kort varsel. Det är alltid jag som väljer vilka assistenter som jag vill ha.

LaVita är ett litet företag som jobbar mycket för att anpassa de enskilda individernas behov inom assistans. Alla har olika förutsättningar för att leva och därmed behöver alla olika sorts hjälp. LaVita finns alltid där och hjälper till att utforma assistansen efter den enskilda individens behov och önskemål.
Jag skulle vilja säga att LaVita är ett företag som avspeglar mycket omtänksamhet och glädje.

Vad vet du om ledsagning?

Ledsagning är ett viktigt område som syftar till att erbjuda stöd och hjälp till personer med ...

På väg in i vuxenlivet?

När en person med funktionsnedsättning blir myndig i Sverige finns det några saker som är bra att ha ...

Vilka möjligheter erhåller assistansbranschen?

Vilka möjligheter erhåller assistansbranschen? Assistansbranschen fick för ytterligare ett år ...

Idas egna berättelse

När jag fick ta del av LaVitas presentation, så kände jag en glad känsla i kroppen. Vilka underbara ...

Intervju med Christer

Christer har haft personlig assistans i sju år. För honom är den personliga assistansen livsviktig. ...